Bildelar och butik

bild7I vår butik kan du handla massor utav biltillbehör och reservdelar till dem flesta bilmodellerna. Det vi inte har inne i lager, beställer vi in åt er. Vi har mest original delar då vi vet att det har bäst hållbarhet. Vi har även låga priser. Hos oss får du både kvalitet och kvantitet. Vi lämnar även ut garanti på reservdelarna du köper hos oss.

Du kan även köpa din bils däck här hos oss då vår butik även lagerför alla möjliga storlekar och modeller av däck.
Du kan till och med beställa varor och vi har väldigt snabba leveranser. Inom 1-2 dagar så har vi varan hemma i vår butik eller hos ett ombud.
Frakten bjuder vi självklart på. Du kan även bli medlem hos oss och på så sätt få ända upp till 50% rabatt när du handlar hos oss.
Dessutom har vi 1 -5 års garanti på alla våra reservdelar. Du kan handla med kreditkort och kontant eller på 30 dagars faktura.
I vår butik hittar du givetvis reservdelar med även tillbehör som till exempel: alkomätare, anti-radar, lyktor, belysning, billjud, dekaler, doft, el & elektronik, exteriör, filter, färg, kemi, bilvård, glödlampor, GPS, interiör, mätare, handböcker, kameror, Wheel Light, xenon-kit och massor med annat smått och gott.
Vi har även tillbehör för släpvagnar, mopeder, motorcyklar och lastbilar.

Fikahörna

bild13Under tiden vi fixar något småfel på din bil i vår verkstad, glasmästeri eller byter däck så har du möjligheten att ta dig en fika i vår fikahörna. Vi bjuder på kaffe, thé eller varmchoklad och du har möjligheten att köpa dig något gott till för en lite peng. Det finns även möjlighet att köpa frukt. Under tiden bilen fixas till så kan du även läsa dagens nyheter i de tidningar vi erbjuda eller passa på att surfa ut på internet via vår kunddator eller vårt gratis WiFi.

Erbjudande

Vi har ständiga erbjudande i vår butik där du kan hitta för säsongen det mest användbara. Nu inför vinter så kan vi erbjuda dig:bild14
Spolarvätska: 1 L flaska Färdigblandad 29,90:-
4 L dunk Färdigblandad 79,90:-
10 L dunk Färdigblandad 189: –
1 L flaska Koncentrerad 49,90:-
4 L dunk Koncentrerad 99: –

Glykol: 1 L flaska Färdigblandad 39.90:-bild15
3 L dunk Färdigblandad 89,90:-
1 L flaska Koncentrerad 49,90:-
4 L dunk Koncentrerad 119: –

Isskrapor: från 29,90 – 149: –

bild16