Glasmästeri

bilglasHos oss på Auto Service så riktar vi också in oss på bilglas för att du som kund ska få en helhet och ska kunna få alla dina behov tillgodosedda när det gäller din bil.
Tänk på att en liten spricka i din vindruta lätt kan bli en stor. Vi lagar gärna ditt stenskott eller spricka eller vi byter ut hela vindrutan om det behövs. Inget jobb är för stort för oss.
En trasig vindruta försämrar din sikt inte bara vid dåligt väder utan även vid mörker. Du kan även få nedslag på besiktningen
Så därför så lagar vi och byter ut glas som glas som har gått sönder. Så skadan beror på att du har råkat ut för något så som inbrott, vandalisering eller stenskott så hjälper och vi ser till att alla papper blir rätt ifyllda till försäkringsbolaget. Dessutom så har du möjligheten att låna en bil eller cykel under tiden vi reparerar din glasskada. Vilket gör att vi gr dig gladare samtidigt som miljön skonas på ett bra sätt.

Vid stenskott:

bild17När du får ett stenskott så till och början så är det bara en liten spricka i bilglaset. Men kan leda till något värre med tanke på de temperatur skillnaderna vi har i vårt land. När det kan var varmt i ena stunden och sedan frysa på under nästa. Därför är det mycket viktigt att du lagar skadan innan det går för långt. När vi pratar om självrisk för att laga ett stenskott så kan det variera allt från 0 kronor upp till 250 kronor men då gäller det att bilen är åtminstone halvförsäkrad. Hela proceduren tar cirka 30 till 34 minuter. Detta görs medan du väntar och kanske tar en fika hos oss.

Dags att byta:

När väl stenskottet har blivit mer än 30 millimeter så behövs oftast att hela bilrutan behöver bytas ut. Då ligger självrisken för att byta bilrutan mellan 1500 kronor och upp till 3000 kronor, vilket hänger helt och hållet på vilket försäkringsbolag du har försäkrat din bil i. Vet du att det är dags att byta vindruta så beställer du tid hos oss, så kan vi boka in en kostnadsfri lånebil eller cykel till dig samtidigt. Hela proceduren med att byta vindruta tar bara cirka 6 timmar. Så lämna bilen hos oss på morgonen och hämta den fixad och klar på eftermiddagen. Naturligtvis hjälper vi dig med all pappersexercis när det gäller försäkringsbolaget angående självrisk och så vidare. Smidigt och enkelt!