Tjänstebil

Många företag har idag tjänstebilar som deras anställda kan använda sig av. Att ha en bil i tjänst är inte alls ovanligt och det underlättar också i många fall för den anställde i fråga. När man använder sig av en tjänstebil är det viktigt att man tänker på att spara alla kvitton man får när man exempelvis tankar eller betalar i en p-automat. Det är också noga att man skriver ner hur många mil och vart man kört eftersom att detta är material som företaget lämnar in till sin redovisningskonsult och det i sin tur granskas av en revisor. Som anställd får man reseersättning och får alltså tillbaka på lönen för det man lagt ut för körningen etc under månadens gång.
Om ett företag är i behov av en revisor eller redovisningskonsult som kan hjälpa till med kvitton etc kan man hitta revisor här. Det är en snabb och effektiv tjänst för att enkelt hitta både revisorer och redovisningskonsulter som kan hjälpa företag när det kommer till frågor kring just tjänstebilar och vilka papper och kvitton som behövs lämnas in och registreras. Skatteverket kan komma att be den anställde som använder sig av tjänstebil att bevisa att de enbart använder bilen i jobbsyfte och inte privat, därför är det viktigt att skriva noggranna körjournaler.

Om man behöver serva tjänstebilar är Auto Service i Arninge perfekta då de samarbetar med flera företag som har bilar i tjänst. De kan även hjälpa till med skador som stenskott i lacken, hjulinställningar eller batteriservice etc. Det är viktigt att ta väl hand om och underhålla tjänstebilar så att de håller så länge som möjligt, därför är Auto Service perfekta för att ta hand om dem.